"Man väcker en ångest när man släcker en annan"

2010-05-25 @ 23:22:18
Jag har börjat vidga mina musikvyer, känner jag. Detta märkte jag när jag startade Spotify och klickade mig fram till Top list.

Tydligen har jag börjat lyssna mer och mer på lugn musik.  Kanske är det för att min vardag är så pass stressig att det känns skönt med något avkopplande emellanåt. Kanske har jag tröttnat på det gamla vanliga.

Det är bland annat Melissa Horn som spelats i lurarna på senaste tiden. Hon har så fina känslofyllda texter och en unik röst, att jag kopplar bort allting runtomkring när jag lyssnar på henne. Det är så avkopplande att kunna stänga av allt i sin omgivning och bara pusta ut.

"Och fast vi båda vill,
Mer än någonting annat,
Så står det skrivet i pannan
att man väcker en ångest när man släcker en annan"Hon är helt magisk.


Kommentarer
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

Jaa, melissa är magisk!

2010-05-26 @ 15:29:09
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hennes röst är superfin.

2010-07-28 @ 19:39:03
URL: http://sannahanssoon.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0