Inter! Inter! Inter!

2010-05-23 @ 00:32:45
Stort grattis till Inter Milan som tog hem Champions League-titeln efter 45 år.

Matchen slutade med 2-0 till Inter (1-0 i halvlek) mot Bayern München. Matchjälten Diego Milito gjorde båda målen och fick hela Santiago Bernabéu att jubla.

Lite synd är det dock att Bayern inte tog hem det, eftersom de gjorde mig en stor tjänst och skickade ut Manchester United ur turneringen, och för det är jag evigt tacksam.

Vad ironiskt att Zlatan lämnade Inter för Barcelona just av den anledningen att han ville vinna Champions League, och så blir det just Inter som skickar ut Barcelona ur turneringen, samt tar hem titeln.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0