Inriktningar & Earth Hour

2010-03-27 @ 16:50:43
God eftermiddag.

På något sätt har jag lyckats paja ryggen. Jag måste ha sovit i någon konstig position, som sedan i följd av en tackling under en idrottslektion och flera timmars stolsittande i skolan, blivit mycket värre. I en vecka har det gjort ont nu. Nåja, det går nog över snart.

Jag har ju i alla fall helgen att vila ut mig på. Eller delvis, eftersom den mestadels kommer att spenderas på att plugga till ett stort elläraprov jag ska ha på måndag. Fast visst pluggar man alltid lite bättre när man har godis att mumsa på under tiden? :)

Hm...vad mer kan vara bra att ta upp? Jo, inriktningsvalen inför årskurs 2 ska göras nästa vecka. Eftersom jag går IT har jag 3 st valmöjligheter: 

Jag har ärligt talat inte en aning om vad jag ska välja. Nätverk är i princip uteslutet för min del. Det verkar allt för tråkigt för att jag ska orka traggla mig igenom det i 2 år. Det som verkar mest lockande är Programmering eller Högskoleförberedande. Jag hade dock utan tvekan valt högskoleförberedande om det inte vore för den svåra matten. Matematik har aldrig varit min bästa sida, speciellt när tempot är högt.

 

Sabrinas inriktningsval - Dagens I-landsproblem.

 

(UPDATE! jag valde Programmering)

 

Nåväl, dags att runda av inlägget.

 

Ha det bra, och glöm inte att släcka för jordens välbefinnande ikväll mellan klockan 20.30 till 21.30.

 

When we heal the earth, we heal ourselves.

 


Kommentarer
Postat av: Kim

och du sab jag "fattar" jätte mycket om det där du skrev om datorn not!

2010-03-29 @ 19:57:50
URL: http://kimbojimbo.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0