Paus

2010-06-08 @ 09:48:02
Hey folks!

Jag tänkte droppa ett litet snabbt update-inlägg så här på förmiddagskvisten.

Så här ligger det till:
Jag har nämligen bytt bostad och därför kommer jag inte att ha något Internet hemma förrän nästa Tisdag, det vill säga den 15:e juni. Oturligt nog har alla mina nya grannar skyddade Trådlösa Nätverk, alltså kan inte jag "låna" av dem heller under tiden ;)
...jag får helt enkelt försöka klara mig utan i en vecka. Hur det ska gå vet jag dock inte, då jag praktiskt taget är beroende av Internet. Hur som helst så innebär detta att jag kommer att ta en liten bloggpaus tills jag åter har Internet hemma.

Det kan även vara bra att nämna att jag kommer att ta en månadslång bloggpaus i slutet av Juni, eftersom jag kommer att vara utomlands.

Ni får ha det bäst så länge :)

Over & OutKommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0