Orimligt

2010-07-29 @ 15:50:49
När jag vaknade upp imorse, eller ja, klockan ett på eftermiddagen, kom jag att tänka på en sak som kan vara bra att ta upp.


Det handlar nämligen om priser för klippning. På alla salonger jag klippt mig på har priset för klippning varit samma för män och kvinnor. Visst, jämställdhet i all ära, men i vissa fall är priserna helt orimliga.

Ska priset verkligen vara lika för en person som har 2 cm hår som för en person med hår ned till svanken? Tänk er en tunnhårig pensionär med 2 cm hår som måste trimma frisyren lite. Ska han behöva betala 300 kr+ för det? - Samma pris som kvinnan brevid betalat för lugg, urtunning och uppklippning av sitt knälånga hår. Jag säger inte att det ska vara olika priser för män och kvinnor för självklart finns det långhåriga män också, men kan man inte ändra priset lite och anpassa det efter hårlängd och efter hur mycket håret ska bearbetas?


Något värt att tänka på.

Nu ska jag ut på en promenad i regnet. Ha det bra så länge.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ska kolla upp denna :D låter ju riktigt spännande!

2010-07-29 @ 18:22:30
URL: http://jonesochgiftet.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0