Home, sweet home

2010-07-28 @ 01:07:14
Oavsett hur mycket jag älskar att åka utomlands så finns det inte mycket som kan jämföras med känslan av att få komma hem till sin egen säng och till ett svenskt tangentbord.

Vi kom hem klockan två i morse efter två jobbiga flygturer med mellanlandning i Frankfurt i Tyskland där vi fick vänta i 3 och en halv timme tills påstigningen på flyget till Sverige.


Första flygningen var jobbig. Det satt en kvinna på platsen framför mig med sin son som grät och skrek hela vägen och som också ställde sig upp och helt sonika ryckte mig i håret. Det blev inte mycket sömn där inte. På flygningen från Frankfurt till Arlanda hamnade jag även där bakom en kvinna med ett gråtande barn. Ingen sömn där heller. Cirka klockan 00:10 hade vi hämtat vårt bagage och begav oss till parkeringen för en biltur på 1 och en halv timme hem till Eskilstuna.

Vilken semester!
Det har badats, pratats, skrattats. Vi har smugit ner till köket klockan 4 på morgonen och lagat mat, vi har knuffat i varandra i poolen med kläderna på, vi har haft vattenkrig mitt i natten, svämmat över halva golvet sen halkat på vattnet och väckt alla sovande. Vi har blivit utelåsta mitt i natten och tvingats smyga in genom ett öppet fönster, vi har klättrat upp på hustak och en massa andra tokigheter. Vilka sköna minnen jag samlat på mig.
Semestern har varit underbar.

Jag har dock inga bilder att visa för tillfället. Jag tog inte med min kamera, men min kusin har fotat en hel del och när jag får bilderna skickade till mig ska jag ladda upp en eller två.

Ha det bäst! :D

Kommentarer
Postat av: FATMA | sångerska

Svar: Att han är grym ;) Men han är en riktig fegis som inte vågade erkänna att han alltid varit kär i för Sarah tills de sista avsnitten.

2010-07-29 @ 15:14:55
URL: http://fatmas.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0