Michael Jackson

2010-02-07 @ 01:21:20

Jag satt precis inne på Spotify och lyssnade på musik och kom åter igen att tänka på en sak som verkligen upprör mig.

Ämnet jag tänker ta upp har det spekulerats och diskuterats överdrivet mycket om och bara för det ska jag förpesta er tillvaro med ännu ett inlägg om just The King of Pop.

 

Jag har varit ett Michael Jackson fan sedan barnsben. Jag minns hur jag som 4 åring dansade runt till "Bad", "Beat it" och "Dirty Diana" och försökte hänga med i texten så gott det gick.

 

Därför blev jag mycket upprörd när han avled, vilket ju är förståeligt. Det är dock media som bidragit mest till min ilska. Under många år har han anklagats av media för sjuka saker som sexuella övergrepp på barn, och otaligt många galna rykten har spridits.

 

Däremot efter hans död passar det visst att börja ge mannen den cred han alltid förtjänat. Det börjar skrivas snälla saker och minnesstunder på TV hålls där det nämns vilken bra far han var och så vidare. Bara några år innan anklagade ni ju honom för den raka motsatsen! Allt för att förstöra hans rykte.

 

Detsamma med hans musik. All reklam för hans musik man träffar på nu överallt och alla album som sålts i tusentals exemplar. Varför inte promota hans musik då han fortfarande är vid liv istället, så han får pengar för sitt hårda arbete? Nej, här väljer vi istället att vänta tills personen dör så vi får alla pengar för oss själva. Det är så inhumant, framför allt när det är medias och musikbranschens högsta höns som troligtvis ligger bakom mordet.

 

Jag säger två tummar ner och en spark i röven för medier!

 


Kommentarer
Postat av: kim

jag tycker också om micael jackson en förlust när han dog ja

2010-03-21 @ 15:22:39
URL: http://kombojimbo.blogg.se/
Postat av: kim

jag tycker också om micael jackson en förlust när han dog ja

2010-03-21 @ 15:22:40
URL: http://kombojimbo.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0