SAVE CHUCK!

2010-04-01 @ 19:39:11
Som vissa av er kanske inte vet så är serien Chuck i risk för nedläggning, vilket om det sker, kommer att leda till att jag får ett nervöst sammanbrott, och det vill vi inte.

10 anledningar (in no particular order) till varför CHUCK borde räddas och komma tillbaka för en fjärde säsong (gärna för en femte, sjunde, åttonde säsong också för den delen, så länge den håller samma bra klass.)

1) Zachary Levi är en lika stor nörd i det dagliga livet som karaktären han spelar i showen, and we love him for that.
2) Att höra Adam Baldwin grymta i varje avsnitt.
3) Att se Yvonne Strahovski spöa skiten ur alla.
4) Showen lyckas blanda action med komedi på ett hållbart sätt, och är aldrig tråkig.
5) JEFFSTER!!! 'nuff said.
6) För förmågan att få oss att vilja gå till det närmaste Subway så fort som möjligt och sluka en 30 cm Chicken Teriyaki sub.
7) Captain Awesome's super awesome six pack.
8) Josh Schwartz and Chris Fedak är ena riktiga geniuses.
9) De fantastiska karaktärerna, inkluderande Morgan, Ellie, Big Mike, Jeff, Lester, alla namnlösa BUY MORE-arbetare vi kommit att älska och alltid försöker fånga i bakgrunden under Nerd Herd scener, och även killar som Bryce Larkin och Daniel Shaw. För vad skulle en show vara utan några karaktärer som orsakar (romantiska) problem?
10) Viva Buy Moria!

Enough said. SAVE CHUCK! Klicka på http://bit.ly/d4TCg2, och rösta på Chuck, så att vi trogna Chuck-fans kan få en efterlängtad 4:e säsong.


UPDATE! Chuck blev vinnare av Save One Show-omröstningen, och löper därför inte längre en lika stor risk för nedläggning.
Yay! ;D
Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0