En inte allt för monoton torsdag

2010-04-29 @ 16:04:20
God eftermiddag.

Oj. Det har visst redan gått en vecka sedan mitt senaste inlägg. Förklaringen till min frånvaro är att det helt enkelt inte hänt så mycket som varit värt att nämna.

Anyway, just nu sitter jag i skolan och väntar på far min för utvecklingssamtal, så jag tänkte passa på att slänga ihop ett litet inlägg.

Skoldagen har bestått av ett prov i persondatorer (binära och hexadecimala talsystemet), naturkunskap och tårtkalas under engelsklektionen. Min klass hade nämligen samlat in mest pengar av alla klasser på skolan, för byggandet av ett barnhem i Baldone i Riga, och belöningen var 3 goda tårtor. Det uppskattades av mig i alla fall. Det finns ju liksom inget bättre än sötsaker ;)

Håhå, min lärare ropade precis in mig till klassrummet här brevid för att visa ett foto på sin 14 månader gamla son. Ibland kan man allt undra vad det är med föräldrar och deras tendens att visa fotografier på deras småbarn.

Nu kommer pappa. Dags för samtal.
Hejdå så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0