Fingerfärdigt

2010-09-30 @ 21:35:05
Det känns som att jag uppdaterar för sällan...

Kanske är det för att jag har så lite intressant att säga, kanske har jag för mycket annat att tänka på. Det faktum att det tagit mig tre dagar att slutföra detta inlägg tyder på att så kan vara fallet. Jag vet inte. Jag antar att jag känner att det är meningslöst för mig att skriva om inlägget inte är högkvalitativt, men det har inläggen knappast varit på den senaste tiden i alla fall, så jag kan lika gärna bjuda på ännu ett.

Nåja, oavsett om inlägget är kvalitativt eller ej så måste jag till att börja med ha något att ta upp så hmm...låt mig tänka. *paus*

...Got it!

Det här med att väldigt många tecknade karaktärer bara har 4st fingrar på varje hand. Har ni tänkt på det någon gång?

Jag lägger ofta märke till sådana detaljer och detta är ett sådant typiskt störningsmoment!

Hur svårt kan det vara att lägga till 2 fingrar till så att de inte ser ut som missfoster? Elle tja, i Phineas och Ferbs fall tror jag inte att rätt antal fingrar på händerna skulle vara till så stor hjälp för att hålla dem under missfoster-nivå, med tanke på att den ene har ett triangelformat huvud och den andre neandertalarsnok.

Haha, man kan ju nästan tro att jag har för mycket fritid. Synd bara att så inte är fallet.
Ha det gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0