No Vuvu no more.

2010-09-03 @ 11:14:30
Länk till artikeln

Åh, vilka uppiggande nyheter jag kommit över så här på morgonkvisten. (ja, allt innan klockan 12:00 är morgon för mig.)

Fotbolls-fan som jag är, drevs jag nära inpå till vansinne under fotbolls-VM på grund av de där nedrans vuvuzelorna. Oljudet kanske var lätt att ignorera för vissa, men för min del var det helt omöjligt att stänga ute surret.

(lol.)

Nu har Uefa tagit ett beslut som får mig att pusta ut av lättnad. Vuvuzelorna förbjuds nämligen under EM och Champions League. Jag tackar och bugar.

De förstörde hela stämningen under Fotbolls-VM. Man hörde ju knappt domarvisslan när den ljöd. Den gjorde mig smärre förvirrad, för att inte tala om irriterad.

Jag ser fram emot EM. Om inga drastiska förändringar till det sämre sker i Tysklans landslag, är det dem jag håller på. De spelade magnifik fotboll under fotbolls-VM och jag blev lite ilsken när de slogs ut av ett inte fullt så övertygande Spanien.

Nä, nästa EM är Tysklands EM.

Kommentarer
Postat av: simone

sv: Äsch, haha jag galer inte så vackert jag heller - MEN det är sjukt skoj och det är bara det som räknas. (Skratt förlänger livet..!)Förresten, har aldrig sagt det innan - men jag följer din härliga blogg varje dag, en av de få som ligger i mitt bokmärke :)

2010-09-05 @ 01:10:16
URL: http://fattybom.se
Postat av: simone

sv: Haha det är sant, modebloggarna- och foto regerar tyvärr, finns så sjukt många bra åsikts- endast textbloggar utan foton som är riktigt bra. Men ja, samhället är så ytligt att dessa lyfts fram automatiskt, behöver inte vara de bästa. Men förstår du..?

2010-09-05 @ 01:24:25
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0