Inlägg numero .2

2010-09-30 @ 23:24:00
Shit, det här är rekord! Två inlägg på en och samma kväll! Här går vi minsann inte till överdrift.

Jag har sökt jobb. På McDonald's av alla ställen.


Det är knappt så jag tror det själv. Ett - för att jag egentligen inte har tid och Två - jag ogillar McDonald's- när det gäller mat och nog som arbetsplats också. Det är för hetsigt.

I och för sig har jag inte fått jobbet ännu, bara ansökt om det, men hur mycket jag än ogillar McDonald's kvarstår dock det faktum att jag behöver cash. Är man dessutom en oerfaren gymnasiestudent har man inte heller så mycket till val på arbetsfronten, utan det är bara att tacka och ta emot de få chanser man får.

Ännu en sak som jag kan nämna är att jag har planer imorgon efter skoldagens slut. Jag ska umgås med kompisar! Det är knappt så jag tror det. Jag kan mig inte minnas senast jag umgicks med vänner på fritiden. Det måste ha varit någon gång i början av juni, innan sommarlovet.
Att jag flyttat till en annan stad kan vara en bidragande faktor till denna brist på socialt umgänge, men mest tror jag att det beror på att sällskapet jag mest föredrar är mig själv.

Ha det topp!
Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0