Va? icke-europeiska länder i EM?

2010-09-05 @ 01:28:55
Det har blivit en del fotbollsrelaterade inlägg på sistone, men det får ni leva med. I hänsyn till er icke-fotbollsintresserade ska jag fatta mig kort.

Jag tittade på U21-matchen mellan Sverige och Israel för några timmar sedan och kom att tänka på en sak.
Förresten, tack så hemskt mycket "domarn" för att du inte dömde straff till Sverige när israelen tog hands i sitt straffområde, ditt blinda fan. Där snuvade du oss på en möjlig poäng.

När ska ni börja använda er av kameror innan ni tar domarbesluten?!
Det behövs, snarast!

Tillbaka till huvudsaken...

Varför får Israel spela EM-kvalsmatcher? Landet ligger ju inte ens i Europa.

Jag menar, Turkiet får spela eftersom en del av landet ligger i Europa vilket ju är rimligt, men Israel gränsar ju inte ens till Europa, så hur kan det komma sig? Jag har ingenting emot landet i sig, utan emot orättvisan i att de får spela i en cup arrangerad för länder inom en världsdel de så tydligt inte tillhör.

Jag förstår inte alls.
Nej, nu ska jag titta på en film innan det blir dags för kudden.

Eftersom fotboll verkar vara veckans tema kan jag lika gärna titta på "Kicking and Screaming". Ni vet, den med Will Ferrell i huvudrollen. Den är ganska rolig.Adios.
Kommentarer
Postat av: Anonym

aha =)

2010-09-05 @ 13:21:32
URL: http://lizzyochbecky.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0