Drastiskt försök till motverkan av terrorproblem

2010-09-14 @ 22:27:17
Hur långt tänker USA egentligen gå i sin rädsla för terror?

Jag syftar förstås på de nya kamerorna de har införskaffat på Orlandos flygplats i Florida. Röntgenkameran som i princip klär av dig naken.

Tänk att de går så skoningslöst långt i sin rädsla för terrorismen, som enligt dem ständigt hotar deras flygplatser. Det är helt förståeligt att det råder blandade känslor hos den amerikanska befolkningen vid en sådan integritetskränkande förändring.

Jag är väldigt kritisk mot införingen av sådana kameror.

Det har fungerat hur bra som helst så här långt runtom i världen med vanliga metalldetektorer. Jag förstår inte hur de kan prioritera den personliga integriteten så lågt på listan.

Jag antar att det är ännu ett steg mot total kontroll av var och varannan individ på denna så kallat "fria" jord vi lever i. Räcker det inte med att de läser våra mejl och lyssnar i andra änden? -Tydligen inte.


Detta kan tyckas som en överreaktion från min sida, eftersom jag inte bor där och därför inte kommer att påverkas av detta, men tyvärr så har allt som införs i USA en tendens att föras över hit, så vi lär ju se sådana kameror även på våra europeiska flygplatser inom en snar framtid.

...och blir det så åker jag hellre i vår trygga bil genom Europa än att bli visiterad och genomborrad med blickar ända in på bara skinnet på en flygplats emot min vilja.

Jag är väldigt nyfiken på era åsikter angående detta. Ser ni införingen av dessa kameror som kränkande?

Se till att raka benen, kära resenärer - They will be watching you.
Trevlig resa.Kommentarer
Postat av: Marcus Å

Mycket bra musiksmak. Händer idag då?Måste tipsa om Britta Persson också, hört henne?

2010-09-24 @ 08:00:03
URL: http://slipsens.se
Postat av: julia

oj, hade ingen aning om det! låter ganska obehagligt tycker jag... bra skrivet, ska se till raka benen ordentligt om jag reser till usa! haha :)

2010-09-25 @ 11:50:47
URL: http://juliaanystrom.blogg.se/
Postat av: julia

sv: förlåt för så sent svar, men det är mycket nu!

haha ja verkligen! ;D

2010-09-29 @ 19:36:22
URL: http://juliaanystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0