Dator på lagning.

2010-09-07 @ 21:21:47
Halloj!

Jag tänkte droppa ett litet snabbt inlägg för att meddela att min laptop är på lagning och jag kommer därför inte att blogga tills jag fått den tillbaka, vilket kan ta ett par dagar, såvida jag inte bloggar ifrån mobilen som jag gör nu, men det lär jag troligtvis inte göra.

Nu väntar duschen och J.R.R Tolkiens ''Silmarillion'', innan det blir dags för sängen.

Ha det bra så länge.

Kommentarer
Postat av: simone

sv: Hallååå pinglan! Dressen är från French connection och köpt hos Åhlens, härliga färger där :)Hoppas du har en grym lördag! Själv sitter jag och ska kolla "Dreamcather" på femman :P

2010-09-11 @ 22:55:41
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0