Inlägg numero .2

2010-09-30 @ 23:24:00
Shit, det här är rekord! Två inlägg på en och samma kväll! Här går vi minsann inte till överdrift.

Jag har sökt jobb. På McDonald's av alla ställen.


Det är knappt så jag tror det själv. Ett - för att jag egentligen inte har tid och Två - jag ogillar McDonald's- när det gäller mat och nog som arbetsplats också. Det är för hetsigt.

I och för sig har jag inte fått jobbet ännu, bara ansökt om det, men hur mycket jag än ogillar McDonald's kvarstår dock det faktum att jag behöver cash. Är man dessutom en oerfaren gymnasiestudent har man inte heller så mycket till val på arbetsfronten, utan det är bara att tacka och ta emot de få chanser man får.

Ännu en sak som jag kan nämna är att jag har planer imorgon efter skoldagens slut. Jag ska umgås med kompisar! Det är knappt så jag tror det. Jag kan mig inte minnas senast jag umgicks med vänner på fritiden. Det måste ha varit någon gång i början av juni, innan sommarlovet.
Att jag flyttat till en annan stad kan vara en bidragande faktor till denna brist på socialt umgänge, men mest tror jag att det beror på att sällskapet jag mest föredrar är mig själv.

Ha det topp!

Fingerfärdigt

2010-09-30 @ 21:35:05
Det känns som att jag uppdaterar för sällan...

Kanske är det för att jag har så lite intressant att säga, kanske har jag för mycket annat att tänka på. Det faktum att det tagit mig tre dagar att slutföra detta inlägg tyder på att så kan vara fallet. Jag vet inte. Jag antar att jag känner att det är meningslöst för mig att skriva om inlägget inte är högkvalitativt, men det har inläggen knappast varit på den senaste tiden i alla fall, så jag kan lika gärna bjuda på ännu ett.

Nåja, oavsett om inlägget är kvalitativt eller ej så måste jag till att börja med ha något att ta upp så hmm...låt mig tänka. *paus*

...Got it!

Det här med att väldigt många tecknade karaktärer bara har 4st fingrar på varje hand. Har ni tänkt på det någon gång?

Jag lägger ofta märke till sådana detaljer och detta är ett sådant typiskt störningsmoment!

Hur svårt kan det vara att lägga till 2 fingrar till så att de inte ser ut som missfoster? Elle tja, i Phineas och Ferbs fall tror jag inte att rätt antal fingrar på händerna skulle vara till så stor hjälp för att hålla dem under missfoster-nivå, med tanke på att den ene har ett triangelformat huvud och den andre neandertalarsnok.

Haha, man kan ju nästan tro att jag har för mycket fritid. Synd bara att så inte är fallet.
Ha det gött!

Drastiskt försök till motverkan av terrorproblem

2010-09-14 @ 22:27:17
Hur långt tänker USA egentligen gå i sin rädsla för terror?

Jag syftar förstås på de nya kamerorna de har införskaffat på Orlandos flygplats i Florida. Röntgenkameran som i princip klär av dig naken.

Tänk att de går så skoningslöst långt i sin rädsla för terrorismen, som enligt dem ständigt hotar deras flygplatser. Det är helt förståeligt att det råder blandade känslor hos den amerikanska befolkningen vid en sådan integritetskränkande förändring.

Jag är väldigt kritisk mot införingen av sådana kameror.

Det har fungerat hur bra som helst så här långt runtom i världen med vanliga metalldetektorer. Jag förstår inte hur de kan prioritera den personliga integriteten så lågt på listan.

Jag antar att det är ännu ett steg mot total kontroll av var och varannan individ på denna så kallat "fria" jord vi lever i. Räcker det inte med att de läser våra mejl och lyssnar i andra änden? -Tydligen inte.


Detta kan tyckas som en överreaktion från min sida, eftersom jag inte bor där och därför inte kommer att påverkas av detta, men tyvärr så har allt som införs i USA en tendens att föras över hit, så vi lär ju se sådana kameror även på våra europeiska flygplatser inom en snar framtid.

...och blir det så åker jag hellre i vår trygga bil genom Europa än att bli visiterad och genomborrad med blickar ända in på bara skinnet på en flygplats emot min vilja.

Jag är väldigt nyfiken på era åsikter angående detta. Ser ni införingen av dessa kameror som kränkande?

Se till att raka benen, kära resenärer - They will be watching you.
Trevlig resa.Like, OMG Baby

2010-09-11 @ 23:20:11

DJ Earworm - Like, OMG Baby


Istället för att lyssna på allt massproducerat slafs som musikbranschen spyr ut, kan man istället lyssna på alla på samma gång i en och samma mix. Och han gör den dessutom bra, denna Earworm. Han gör den till något jag kan lyssna på ibland, utan att mina öron förblöder.

- och det, mina vänner, är en bragd.


Dator på lagning.

2010-09-07 @ 21:21:47
Halloj!

Jag tänkte droppa ett litet snabbt inlägg för att meddela att min laptop är på lagning och jag kommer därför inte att blogga tills jag fått den tillbaka, vilket kan ta ett par dagar, såvida jag inte bloggar ifrån mobilen som jag gör nu, men det lär jag troligtvis inte göra.

Nu väntar duschen och J.R.R Tolkiens ''Silmarillion'', innan det blir dags för sängen.

Ha det bra så länge.

Va? icke-europeiska länder i EM?

2010-09-05 @ 01:28:55
Det har blivit en del fotbollsrelaterade inlägg på sistone, men det får ni leva med. I hänsyn till er icke-fotbollsintresserade ska jag fatta mig kort.

Jag tittade på U21-matchen mellan Sverige och Israel för några timmar sedan och kom att tänka på en sak.
Förresten, tack så hemskt mycket "domarn" för att du inte dömde straff till Sverige när israelen tog hands i sitt straffområde, ditt blinda fan. Där snuvade du oss på en möjlig poäng.

När ska ni börja använda er av kameror innan ni tar domarbesluten?!
Det behövs, snarast!

Tillbaka till huvudsaken...

Varför får Israel spela EM-kvalsmatcher? Landet ligger ju inte ens i Europa.

Jag menar, Turkiet får spela eftersom en del av landet ligger i Europa vilket ju är rimligt, men Israel gränsar ju inte ens till Europa, så hur kan det komma sig? Jag har ingenting emot landet i sig, utan emot orättvisan i att de får spela i en cup arrangerad för länder inom en världsdel de så tydligt inte tillhör.

Jag förstår inte alls.
Nej, nu ska jag titta på en film innan det blir dags för kudden.

Eftersom fotboll verkar vara veckans tema kan jag lika gärna titta på "Kicking and Screaming". Ni vet, den med Will Ferrell i huvudrollen. Den är ganska rolig.Adios.
No Vuvu no more.

2010-09-03 @ 11:14:30
Länk till artikeln

Åh, vilka uppiggande nyheter jag kommit över så här på morgonkvisten. (ja, allt innan klockan 12:00 är morgon för mig.)

Fotbolls-fan som jag är, drevs jag nära inpå till vansinne under fotbolls-VM på grund av de där nedrans vuvuzelorna. Oljudet kanske var lätt att ignorera för vissa, men för min del var det helt omöjligt att stänga ute surret.

(lol.)

Nu har Uefa tagit ett beslut som får mig att pusta ut av lättnad. Vuvuzelorna förbjuds nämligen under EM och Champions League. Jag tackar och bugar.

De förstörde hela stämningen under Fotbolls-VM. Man hörde ju knappt domarvisslan när den ljöd. Den gjorde mig smärre förvirrad, för att inte tala om irriterad.

Jag ser fram emot EM. Om inga drastiska förändringar till det sämre sker i Tysklans landslag, är det dem jag håller på. De spelade magnifik fotboll under fotbolls-VM och jag blev lite ilsken när de slogs ut av ett inte fullt så övertygande Spanien.

Nä, nästa EM är Tysklands EM.
oui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0