Höstlov...yeah right.

2010-10-31 @ 22:18:31
I morgon är det måndag, vardag, skoldag, början på en ny vecka, osv. Vad denna måndag dock inte kommer att vara är en skoldag. Det är tydligen höstlov.

Men, jag befarar att det inte kommer att vara mycket ledighet för min del, om man bortser ifrån att jag fortfarande kommer att ha sovmorgon. Orsak? - Jag har skoljobb upp över öronen att göra denna vecka. Plugga till två prov i två för mig mycket svåra ämnen, skriva två uppsatser, diverse engelskuppgifter samt en debattartikel. Lov var det va. Hah, skulle inte tro det.

För många i min närhet kommer dock lovet väldigt lägligt i och med att en elev avled under förra veckan och det har varit lite svårt för många att fokusera och hålla humöret uppe.

Som tur är berördes jag inte så markant av händelsen eftersom jag inte kände killen i fråga personligen.

Nåja, nog om tråkigheter. Nu ska jag tillbaka till filmen, filten och godispåsen. Det är HP 3 som är filmvalet för kvällen.

Ha det bäst så hörs vi nog snart igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0