Höstlov...yeah right.

2010-10-31 @ 22:18:31
I morgon är det måndag, vardag, skoldag, början på en ny vecka, osv. Vad denna måndag dock inte kommer att vara är en skoldag. Det är tydligen höstlov.

Men, jag befarar att det inte kommer att vara mycket ledighet för min del, om man bortser ifrån att jag fortfarande kommer att ha sovmorgon. Orsak? - Jag har skoljobb upp över öronen att göra denna vecka. Plugga till två prov i två för mig mycket svåra ämnen, skriva två uppsatser, diverse engelskuppgifter samt en debattartikel. Lov var det va. Hah, skulle inte tro det.

För många i min närhet kommer dock lovet väldigt lägligt i och med att en elev avled under förra veckan och det har varit lite svårt för många att fokusera och hålla humöret uppe.

Som tur är berördes jag inte så markant av händelsen eftersom jag inte kände killen i fråga personligen.

Nåja, nog om tråkigheter. Nu ska jag tillbaka till filmen, filten och godispåsen. Det är HP 3 som är filmvalet för kvällen.

Ha det bäst så hörs vi nog snart igen :)

Med musik och mopp i handen

2010-10-17 @ 22:12:00
Just nu trippar jag runt på rummet med Elizas "Moneybox" i högtalarna, i full gång med att städa rummet.
Tänk att jag inte hört talats om Eliza Doolittle förut, hennes musik är ju helt i min smak! Tack till Pelle, som nämnde henne på sin för övrigt mycket läsvärda blogg.

På tal om ingenting - jag gick in på Åhléns igår eftermiddag och hittade, till min stora förvåning, Harry Potter and the Half-Blood Prince för endast 20 svenska kronor.
Vilket kap!


Varför detta ringa pris vet jag faktiskt inte, men det kan nog ha att göra med att den är på engelska. Svenskar är väl antagligen för lata för att läsa 600 sidor engelsk text, eller så är de helt enkelt för vana vid att läsa HP på svenska.

I vilket fall som helst klagar jag inte, 20 spänn liksom, tack tack.

Hm..vad mer kan vara bra att nämna?


Jo, jag har nämligen bytt inriktning
!
Ingen mer programmering för min del. Efter några få programmeringslektioner började det kännas som ett felval, så jag gick på min intuition och bytte till nätverk.

Jag får hoppas att det blir rätt den här gången, om inte det lär jag troligtvis bli tvungen att överväga ett helt programbyte, vilket skulle innebära ett helt skolår (och ett halvt) av kämpande helt upp i rök...which would suck.

Nej, nu ska jag ta mig en kopp te och slutföra städningen.

Ha det gött! :)

Frågeställningen säger allt...

2010-10-14 @ 22:59:14


SJ kan lova hur mycket det vill - 92 procent av oss vet ändå hur det blir sen när snön lagt sig som ett täcke över staden.


Vilken tur att jag inte längre behöver pendla till skolan sen jag flyttat. Inga fler förseningar, signalfel, inställda tåg and whatnot. Skönt!
oui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0