KICK-ASS

2010-05-16 @ 17:24:20
Igår såg jag filmen KICK-ASS, och  i brist på annat att skriva tänker jag dela med mig av mina åsikter angående filmen.


En story om en nördig tonårshjälte utan krafter? Ett intressant koncept som kan bli riktigt bra om det lyckas.

Och det tycker jag också att det gjorde. Dels för att filmen bjöd på humor, färgglada kostymer, skurkar och action, men också för att man kan lära sig ett och annat från den. Som att inte acceptera orättvisor, utan stå upp för sig själv och hjälpa andra.

Att Christopher Mintz-Plasse (McLovin från Superbad) och Clark Duke (Dale från tv-serien Greek, Sex Drive) är med i filmen gjorder den inte direkt sämre, de är så roliga.

Bäst karaktär och skådespelarinsats går dock till Chloe Moretz som spelade Hit-Girl. Dels för att hon gjorde ett så bra jobb i rollen trots hennes ringa ålder, men också för att Hit-Girl bjöd på mest action. Vilken brud! Tjejer som annars är så mesiga i superhjältefilmer. Det är alltid tjejerna som måste räddas av männen.

Men inte denna gången! Hit-Girl hugger av armar och ben på skurkar, gör volter i luften, sparkas, svär och skjuter med pistoler. Hon kickar röv, helt enkelt.

Jag som varit såld på superhjältar sedan unga dar uppskattade denna film oerhört mycket. Den har alla faktorer man behöver för en underhållande superhjältefilm.

Kick-Ass                   Hit-Girl                 Big Daddy                  Red Mist


Kommentarer
Postat av: simone

önskar det kunde komma bra filmer i andra genrer också, inte min typ av film där men det släpps inga bra skräck eller actions längre :/

2010-05-16 @ 19:43:39
URL: http://fattybom.se
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

haft en bra dag? :D♥

2010-05-16 @ 23:13:09
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: Daniel

Måste se!

2010-05-17 @ 09:57:27
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: alex

kul med egna åsikter om filmen , kanske ska se den då :D

2010-05-17 @ 22:48:34
URL: http://stockholmshetaste.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0