MAX Hamburgare & CHUCK

2010-03-21 @ 00:05:51
God kväll alla (noll) läsare!

Jag har inte bloggat på ett bra tag, så jag tänkte ta och slänga ihop ett snabbt inlägg. Vi får dock se hur långt det blir, eftersom jag har en tendens att skriva mer än jag  tänkt mig från början.

Idag känner jag för att ta upp ett för mig väldigt stort störningsmoment, angående MAX Hamburgerestaurang i Eskilstuna. Nu vet jag dock inte om det är samma på andra MAX-restauranger, eftersom jag bara besöker den i Eskilstuna.

Störningsmomentet är lekställningen i restaurangen. Man får ju ingen matro! Det skulle inte vara något problem egentligen att flytta den och ha den utomhus. Istället får man sitta  och äta till det "ljuva" ljudet av personalen som jobbar, skratt, skrik, prat, radio, steg, spring och bollar som snurrar runt runt runt i den där nedrans lekställningen! Visst, barnen kanske tycker att det är roligt, det får de tycka, men utomhus! Jag tycker inte att de som sitter och äter ska behöva lida för att MAX vill locka dit barnfamiljer.

Jag tror att det snarare är tvärtom, de jagar bort kunderna med den istället. Bland annat mig, som försöker undvika att äta där så mycket det går. Det är bättre att ta med sig käket hem och äta. Där får man i alla fall matro.
Nä, heja Burger King i Erikslund i Västerås, säger jag bara. Både godare och lugnare än McDonald's (McD's är vidrigt, enligt mig) och MAX tillsammans.

Nu måste jag kila iväg. Jag har nämligen haft CHUCK marathon denna helgen. Jag älskar den serien! Jag måste passa på nu inatt att försöka titta på några fler avsnitt, för i morgon är det tyvärr ellära som står på schemat.

Ha det gött.


Kommentarer
Postat av: Kim

sab tycker du om chuck bara fatt han data nörd like you eller

2010-03-21 @ 14:03:50
URL: http://kimbojimbo.blogg.se/
Postat av: kim

sab jag tyckte gött om det du skrev längst ner

2010-03-21 @ 19:42:34
URL: http://kimbojimbo.blogg.se/
Postat av: kim

sab passa dig satt boll rullnings grejen inte äter upp dig innan du hinner äta upp hamburgaren gött gött chuck hete gutten

2010-03-21 @ 19:46:56
URL: http://kimbojimbo.blogg.se/
Postat av: Sab

Kim...du kommenterar waaaaaaayyy too much! xD

2010-03-21 @ 19:48:36
Postat av: kim

en upplysning det står inget om chuck varför ha en bild av chuck

2010-03-21 @ 19:48:47
URL: http://kimbojimbo.blogg.se/
Postat av: kim

NOTTTTTT

2010-03-21 @ 19:49:23
URL: http://kimbojimbo.blogg.se/
Postat av: Sab som börjar bli irriterad

Jo, det står om Chuck. Läs inlägget innan du kommenterar, tycker jag. Och snälla Kim, give me a break, du kommenterar för mycket.

2010-03-21 @ 19:53:13
Postat av: Cecilia, Kär-Smycken!

Fin header!Sköt om dig och ha en tokhärlig söndagskväll!Rösta gärna på mig i veckans blogg här:http://manpreetslillahjarna.blogg.se/2010/march/tavlande-om-att-bli-veckans-blogg.html

2010-03-21 @ 20:10:27
URL: http://karsmycken.blogg.se/
Postat av: Sab

tack så mycket. Ha en trevlig kväll du med :)

2010-03-21 @ 20:46:41

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0