Bitter på SJ.

2010-02-07 @ 01:21:55

Jag har psykbryt på SJ för tillfället. Det är bara krångel och krångel. För bara någon vecka sedan slutade vi skolan halv 3 men kom inte hem förrän klockan halv 7 på grund av SJ. Tåget var försenat med 1,5 timme, sen blev det inställt och inte kom det några bussar heller.

 

Samma vecka kom inte tågen på morgonen, så min pappa fick skjutsa in oss. Och inte åkte det några tåg på eftermiddagen heller så pappa fick åka in till Eskilstuna ännu en gång för att skjutsa hem mig. Inte nog med det, utan när tågen väl rullar in på stationen är det så överfullt, att cirka 40 personer får stå och trängas för att de inte har någon sittplats. Varför får vi inte de dubbeldäckade tågen längre med 3 st vagnar? Vissa dagar räckte inte ens de tågen, så hur ska dessa gamla blåröda med enbart 2 stycken vagnar räcka till? Hur tänker SJ?

 

Behöver jag nämna att det blev bussar idag också, som igår och i förrgår pga. snö på spåren, eller har ni gissat det redan?

 

Häromdagen blev dessutom mina kompisar fast i Kungsör när de skulle hälsa på en kompis. Det kom inget tåg och inte heller några bussar. De blev tvungna att övernatta hos kompisen. Morgonen därpå skulle de ta tåget hem men det kom inte det heller, så det blev tvungna att be kompisens mamma om skjuts. Nej nu ni, SJ, dags att skärpa till sig. Hur stadigt på en skala är det att resa med er när man inte längre kan vara säker på att ni tar en hem? Stadigt.


Kommentarer
Postat av: kim

inte för jag åker tåg men jag tycker synd om dig

2010-03-21 @ 15:36:52
URL: http://kimbojimbo.blogg.se/
Postat av: kim

jag tyckte gött om det du skrev längst ner

2010-03-21 @ 19:40:01
URL: http://kimbojimbo.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jag lider med alla som måste åka men SJ,

2010-03-21 @ 20:11:14
URL: http://sweetasme.blogg.se/
Postat av: robin hood

har en fråga i bloggen och skulle vara kul om jag fick veta lite om vad folk läser för bloggar,

vad läser du tjej-bloggar eller kill-bloggar?

kram.

2010-03-21 @ 20:43:05
URL: http://matildasoet.blogg.se/
Postat av: paulina♥

jag håller med! är också väldigt trött på dom!

2010-03-21 @ 20:46:33
URL: http://paulinabladh.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0