Bitter på SJ.

2010-02-07 @ 01:21:55

Jag har psykbryt på SJ för tillfället. Det är bara krångel och krångel. För bara någon vecka sedan slutade vi skolan halv 3 men kom inte hem förrän klockan halv 7 på grund av SJ. Tåget var försenat med 1,5 timme, sen blev det inställt och inte kom det några bussar heller.

 

Samma vecka kom inte tågen på morgonen, så min pappa fick skjutsa in oss. Och inte åkte det några tåg på eftermiddagen heller så pappa fick åka in till Eskilstuna ännu en gång för att skjutsa hem mig. Inte nog med det, utan när tågen väl rullar in på stationen är det så överfullt, att cirka 40 personer får stå och trängas för att de inte har någon sittplats. Varför får vi inte de dubbeldäckade tågen längre med 3 st vagnar? Vissa dagar räckte inte ens de tågen, så hur ska dessa gamla blåröda med enbart 2 stycken vagnar räcka till? Hur tänker SJ?

 

Behöver jag nämna att det blev bussar idag också, som igår och i förrgår pga. snö på spåren, eller har ni gissat det redan?

 

Häromdagen blev dessutom mina kompisar fast i Kungsör när de skulle hälsa på en kompis. Det kom inget tåg och inte heller några bussar. De blev tvungna att övernatta hos kompisen. Morgonen därpå skulle de ta tåget hem men det kom inte det heller, så det blev tvungna att be kompisens mamma om skjuts. Nej nu ni, SJ, dags att skärpa till sig. Hur stadigt på en skala är det att resa med er när man inte längre kan vara säker på att ni tar en hem? Stadigt.


Michael Jackson

2010-02-07 @ 01:21:20

Jag satt precis inne på Spotify och lyssnade på musik och kom åter igen att tänka på en sak som verkligen upprör mig.

Ämnet jag tänker ta upp har det spekulerats och diskuterats överdrivet mycket om och bara för det ska jag förpesta er tillvaro med ännu ett inlägg om just The King of Pop.

 

Jag har varit ett Michael Jackson fan sedan barnsben. Jag minns hur jag som 4 åring dansade runt till "Bad", "Beat it" och "Dirty Diana" och försökte hänga med i texten så gott det gick.

 

Därför blev jag mycket upprörd när han avled, vilket ju är förståeligt. Det är dock media som bidragit mest till min ilska. Under många år har han anklagats av media för sjuka saker som sexuella övergrepp på barn, och otaligt många galna rykten har spridits.

 

Däremot efter hans död passar det visst att börja ge mannen den cred han alltid förtjänat. Det börjar skrivas snälla saker och minnesstunder på TV hålls där det nämns vilken bra far han var och så vidare. Bara några år innan anklagade ni ju honom för den raka motsatsen! Allt för att förstöra hans rykte.

 

Detsamma med hans musik. All reklam för hans musik man träffar på nu överallt och alla album som sålts i tusentals exemplar. Varför inte promota hans musik då han fortfarande är vid liv istället, så han får pengar för sitt hårda arbete? Nej, här väljer vi istället att vänta tills personen dör så vi får alla pengar för oss själva. Det är så inhumant, framför allt när det är medias och musikbranschens högsta höns som troligtvis ligger bakom mordet.

 

Jag säger två tummar ner och en spark i röven för medier!

 

oui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0