Avstå inte från sådant du gillar för att behaga någon annan.

2010-12-06 @ 18:11:32
Attans rackarns! Det var minsann längesen jag skrev sist!

Min enda dugliga ursäkt är dock skoljobb. Det börjar närma sig terminsslut och då måste man i regel lägga i en extra växel för att få klart allt i tid. Plugga plugga! *

På min ände av Tellus har det dock inte skett så mycket de senaste veckorna, utan det mesta av min fritid har som sagt gått åt till: se ovanstående aktivitet.*

Annars har jag försökt smyga in lite roliga aktiviteter då och då, som Sverigepremiären av Harry Potter 7 Part One för några veckor sedan. Synd bara att den var en besvikelse. Det kan ha att göra med att den är en påfallande cliffhanger. Part Two är ju redan inspelad och klar, så varför inte bara göra filmen en och en halv timma längre och få ihop det till en hel film istället för att bryta mitt i, förstöra filmkänslan och tvinga oss att vänta till i sommar för att se slutet? Filmindustrin är galet pengakrank, må jag säga.

Innan jag dyker vidare i min hög av skoluppgifter att genomföra innan vecka 50 kan jag nog klämma in några rader till, som kompensation för alla dessa veckor av uteblivelse...

Vilket för mig till historien bakom rubriken:


Jag irrade runt på Blocket innan jag påbörjade skrivandet av detta inlägg, och kom över en annons som fångade min uppmärksamhet. Meddelandet i annonsen löd såhär:

"Tjenna, jag skall flytta ihop med min tjej nu så jag måste ha väck alla mina omogna grejor som spel och liknande och in med doftljus, barrande grannar o annat helvete. Så nu kan du bli den lyckliga användaren av div datorspel, som jag Mastergamer: Satanswrath spelat igenom."

Sicken skön kille. Som för övrigt hade en frisk samling spel, så ta er en titt på annonsen om ni är intresserade av sådant kul.

Dock funderar jag på varför han måste göra sig av med dem?


Jag menar, man ska väl inte behöva avstå från sina intressen bara för att en människa med andra intressen börjat ta mer plats i ens liv. Jag tvivlar på att hans tjej valt att avstå ifrån vad hon nu kan tänkas ha för intressen för att verka mer "mogen". Antingen älskar man personen som den är, eller så får man leva med bristerna.

Det hade varit en annan femma om hans tjej t.ex varit allergisk mot cigarettrök och att han därför tvingats att sluta röka. Sådant är ju förståeligt, men spel? Kom igen, det borde grabben få unna sig.

Nåja, tillbaka till studierna...
Ni får ha det gott så länge!

Hejsvejs, hasta la pasta, tjingeling, och allt vad det heter.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0