LOTR

2010-08-04 @ 03:23:03
Jag har just tittat på filmerna i Sagan om Ringen triologin igen.

Alla som inte har sett dessa filmer minst en gång har gjort sig skyldiga till ett grovt brott...eller helt enkelt bara gått miste om något så ofantligt bra att jag knappt kan sätta ord på det. Ni måste straffas oavsett vilket, tills ni vet hut!

 

Jag vet helt ärligt inte hur många gånger jag sett filmerna, men många är det och fler ska det bli! Det går liksom inte att tröttna på de actionfyllda slagen samt den välskrivna historia som filmerna bjuder på. Och på Legolas. Om inte bara han är en bra anledning nog till att klistra sig framför filmerna så vet jag inte vad som är.

Och med risk för att låta nördig till den grad att jag nära inpå blir ett diehard Lord of the Rings-fan så vill jag tala om att jag känner nästan för att lära mig alviska. Hur häftigt skulle inte det vara? Trippa runt och mumla ord som i andras öron tolkas som nonsens medan det för andra hardcore LOTR-fans är som ljuv musik. Oh ja, jag måste helt klart få tag på ett alv-lexikon av något slag.

Nä, nu måste jag avnördisera mig litegrann genom att gå och lägga mig. Att sitta uppe framför datorn hela natten är ju känt att vara ännu en nördfaktor.

Hej då så länge. Eller borde jag kanske säga Namárië ? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0