Där ser ni!

2010-08-12 @ 00:24:16
Vinst med 3 - 0 mot Skottland.


Där ser ni, svenska folket! Så bra är Sveriges landslag utan Lars Lagerbäck som förbundskapten.

Varför det svenska fotbollsförbundet insisterat med att hålla kvar honom under så många år vet jag inte, eftersom de enligt min mening borde ha gjort sig av med honom för längesen. Han varken är eller var en bra tränare.

Vi får se hur bra det kommer att gå med Erik Hamrén som förbundskapten. Det börjar bra i alla fall. Han har visat att han kan få laget att väggspela mer, byta kanter, göra fler djupledslöpningar, spela mer boll, helt enkelt. Det är just dessa faktorer som främjar offensivt spel.

Ola Toivonen och Safari gjorde en bra match idag. Och Zlatan till och med sprang på planen! Det är något man sällan får se numera, en Zlatan som orkar lyfta på fläsket och faktiskt jaga boll.

Ha det bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0