Transportstyrelsen och diverse irriterande gitarrer

2010-04-19 @ 22:47:57

Dagens Thumb's Down går till Transportstyrelsen.

Trängselskatten i Stockholm är så jäkla dum. Jag tvivlar på att den hjälper så mycket. Jag menar, om folk verkligen vill ta sig in till Stockholm med bil så tror jag faktiskt att de gör det, oavsett om det kostar dem cirka 15 spänn eller ej.

Trängselskatt - ännu ett knep för att roffa åt sig pengar från den hårt arbetande medelklassen.

Kära Transportstyrelsen, om ni skötte ert jobb som ni skulle, och hade skickat en påminnelse om att betala fakturan, för påminnelser ska man ALLTID skicka, skulle vi inte ha glömt bort att betala de där nedrans 20 kronorna för trängselskatten, och skulle ha sluppit den mycket onödiga utgiften på 500 kronor i böter.


Och eftersom jag känner mig på ett sådant klagohumör idag kan jag lika gärna klaga på en till sak också:

Min bror och hans nedrans gitarrer som han alltid envisas med att spela på vid just de tillfällen då jag ligger och sover.

Nä, inte spelar han när jag inte är hemma eller är vaken inte. Nej, här väntar han tills det är tidigt på morgonen på lov och helger som han börjar knappa på strängarna, eller vid de enstaka tillfällena då jag kommer hem helt utmattad från skolan och vill ta en tupplur.

Käre storebror, om du läser detta vill jag bara tala om för dig att vara beredd på att jag kommer att ge igen. Kanske skulle du uppskatta lite Heavy Metal klockan 8 på en lördagsmorgon? ;) det återstår att se.


Ha det gött.

Kommentarer
Postat av: Sara

Gillar din design :-)

Men vem är snubben i headern? :P

2010-04-20 @ 11:38:10
URL: http://www.februaritjej.se
Postat av: Kevin

Det är Olof =)

2010-04-22 @ 23:35:00
Postat av: Sab

Kevinkevinkevinkevin. Det är Knut Lingon.

2010-04-23 @ 17:12:26
URL: http://sameyetdifferent.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0