The Vampire Diaries V.S. Twilight

2010-04-06 @ 19:27:38
God kväll allesammans.

I brist på annat att göra om lovdagarna, spenderar jag tiden med att titta på diverse TV-serier. Jag tittar på en hel del, bland annat  How I Met Your Mother, Chuck, Band of Brothers, Blue Mountain State, Dexter, It's Always Sunny in Philadelphia, Greek, Scrubs, The Vampire Diaries, m.m.

Det jag ska prata om idag är den sistnämnda serien, The Vampire Diaries. Men först, mina åsikter angående Twilight:
Jag har inte läst böckerna (enligt vissa är böckerna riktigt bra), men jag har sett filmerna, och de var bland de tråkigaste filmer jag sett.

Här är 11 anledningar till varför Twilight suger:

1.) En historia om förbjuden kärlek är så kliché.
2.) Storyn är platt, och misslyckades med att hålla mitt intresse uppe under filmerna.
3.) I princip allt som sker i filmerna är konversationer. Bella konverserar med diverse personer och kelar med sin vampyr. Tråkigt! Det är sällan filmerna bjuder på riktig vampyr-action.
4.) Bella är en hemskt tråkig karaktär, utan någon personlighet eller mål i livet. En alldaglig tonåring helt enkelt, som vilken idiot som helst kan relatera till.
5.) Bella förlitar sig helt på männens förmåga och kan inte göra någonting alls utan Edward, vilket är ett stort kliv bakåt om man ser det ur jämställdhetsperspektiv.
6.) Skådespelerskan som spelar Bella (Kristen Stewart), var tråkig och out of place genom hela filmerna. Helt frånvarande och uttryckslös.
7.) Hela handligen är ju i princip om att Bella älskar Edward och vill bli en vampyr för att vara med honom för evigt, och Edward skulle ta självmord om hon lämnade honom. Tråkigt!
8.) Vampyrerna i Twilight glittrar i solljus. Varför detta är emot alla principer, säger sig självt, och behöver ingen vidare förklaring.
9.) Storyn är barnslig, mellodramatisk, förutsägbar och utdragen.
10.) Stephanie Meyers värdelösa vampyrhistoria har fått småtjejer över hela världen att bli besatta och förälskade i  fiktiva karaktärer.
11.) Robert Pattinson är otroligt överskattad. Vad ser alla hos honom?

Eclipse får jag absolut inte missa när den kommer ut. Den ska jag helt klart se, enbart för att ha något att driva med, och kanske skriva om.

 


Och nu, back to The Vampire Diaries.

Jag var lite skeptisk till The Vampire Diaries först, då jag hörde att vissa faktorer var desamma som i Twilight.

Men jag gav serien en chans, och guess what, den sopar mattan med Twilight.

Karaktärerna är mycket intressantare, vampyrerna är blodtörstigare och aggressivare (typ Damon), som vampyrer SKA vara. Och de glittrar inte, samtidigt som storyn är spännande och tar oväntade vändningar som man inte kunde förana.

Plus att bröderna Salvatore är super
hot! - och det gillar vi! ;-)

rawr!Slutsats: Twilight kan slänga sig i väggen.

Kommentarer
Postat av: FATMA | sångerska

The Vampire Diaries böckerna har funnits lååångt innan Twilight så man undrar ju var Stephanie Meyer fick sin story ifrån.. ;)

2010-04-22 @ 17:26:35
URL: http://fatmas.blogg.se/
Postat av: Sabrina

ÄLSKAR VAMPIRE DIARIES! ♥ ;Dförresten så har vi samma namn ;)

2010-04-27 @ 22:33:14
URL: http://crazyys.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


alright, let's hear jår opinjönn:

Trackbackoui, c'est moi


Jag är en person som skrattar mycket, även då jag inte borde, en nördig person som missbrukar uttryck som "ftw", "lol", "omg" och "rofl”, en person som älskar att prata med olika dialekter, en person som gör diverse retarded stuff rent spontant, en person som älskar att göra ljudeffekter när hon ska berätta något, en person som gillar att använda diverse Al Fadji-uttryck, en person som är hyperaktiv väldigt ofta, en person som älskar Tv - serier, en person som är beroende av LOKA päron, en person som är intresserad av aktuella samhällsfrågor, en person som går andra året på IT-programmet, en person som är sig själv.
RSS 2.0